Al meer dan 25 jaar, kunststof kozijnen, zonwering en overkappingen

Overkappingen

Ontdek de perfecte harmonie tussen functionaliteit en natuurlijke schoonheid met onze op maat gemaakte houten overkappingen. Bij Tanke Raamtechniek begrijpen we dat elke buitenruimte uniek is, daarom bieden wij handgemaakte overkappingen die voldoen aan de specifieke wensen van onze klanten.

Wij gebruiken daarom ook traditionele houtverbindingen zoals pen gat verbinding, halfhout verbinding en zwaluwstaart verbinding. Deze verbindingen zijn niet alleen zeer sterk, maar zien er esthetisch ook erg fraai uit. 
Onze vakmensen combineren ambachtelijk vakmanschap met hoogwaardige materialen om duurzame en esthetisch aantrekkelijke houten overkappingen te creëren. Of je nu droomt van een sfeervolle loungeroom, een beschutte eetruimte of een idyllisch buitenkantoor, wij zorgen ervoor dat jouw visie werkelijkheid wordt. 
Kies uit een scala aan houtsoorten, afwerkingen en ontwerpen om een overkapping te creëren die naadloos aansluit bij de stijl van jouw huis en de omringende natuur. Ons toegewijde team staat klaar om je te begeleiden door het proces, van het eerste ontwerp tot de feitelijke installatie.
Geniet van het buitenleven in stijl en comfort met een op maat gemaakte houten overkapping van Tanke Raamtechniek. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw ideeën te bespreken en samen een uniek en tijdloos buitenverblijf te creëren. 
 
 
E-mailen
Bellen
Map