Screens

Screens zijn de ideale vorm van zonwering. Door toepassing van glasvezeldoek wordt de zonne-energie gefilterd, terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Perfect voor huis en kantoor. Het assortiment bestaat uit een enorme keuze in kappen, geleiders, framekleuren en een zeer complete doekcollectie. Hierdoor is onze collectie (windvaste) screens ook uitermate geschikt voor toepassing in projecten.
 
Screens
De aluminium behuizing van het screen komt standaard in blank geanodiseerde uitvoering. Tegen geringe meerprijs is een gelakte afwerking in wit of gebroken wit (ral 9001) mogelijk. Uiteraard kan het product in ieder gewenste Ral-kleur worden gecoat. 
Windvaste Screens
Kenmerkend voor de windvaste screens van Tanke Raamtechniek is dat het doek in alle standen op spanning worden gehouden. Ondanks de geavanceerde techniek die in dit screen is toegepast, is de maat van de kap bescheiden gebleven: slechts 95mm in doorsnede.
SR-screen, screens met ritsgeleiding
Het Tanke Raamtechniek SR-screen is een zeer innovatief type screen met bijzondere eigenschappen. Dankzij de speciale bevestigingsplaten kan de bovenrol makkelijk gedemonteerd worden en worden er geen bevestigingsgaten in de zijkap gemaakt. De SR-screen kan uitgevoerd worden met een afgeschuinde kap 95s (met of zonder lip) of 105s (met lip).
Dit type screen heeft dankzij het speciale ritsgeleidingssysteem de volgende voordelen:
– In elke positie windvast
– Geen opening tussen geleider en doek
– Het doek wordt mooi strak gehouden
– In gesloten positie is het screen insectenwerend
– In combinatie met een verduisteringsdoek is het zeer geschikt als verduisteringsscreen (binnenmontage)
Op 6 juli 2010 heeft de SR-screen tijdens een windtunneltest de maximale snelheid van de windtunnel, 145 km/h, doorstaan. Na de test was geen onomkeerbare schade of blijvende vervorming waargenomen. De SR-screen en motor waren na de test nog operationeel.

Keuze uit vele kleuren doeken.
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien