Rolluiken

Rolluiken beschermen onder alle omstandigheden. Naast een goede inbraakvertragende werking, heeft een rolluik ook goede isolerende eigenschappen. Zo worden warmte, koude en lawaai gereduceerd.
Binnen ons assortiment kan er worden gekozen voor diverse modellen omkasting. De leverbare kleuren van de omkasting zijn afhankelijk van het gekozen model. Pantsers zijn leverbaar in bijpassende kleuren of in een afwijkende kleur, om alles nog meer contrast te geven. Uiteraard kan het product in iedere gewenste RAL-kleur gepoedercoat worden .
Lite BBS
Het rolluik Lite BBS is een kwalitatief hoogwaardig rolluik dat volledig opgebouwd is uit kwaliteitscomponenten. Het rolluik Lite BBS is bij uitstek geschikt voor diegenen die voor een scherpe prijs een zeer betrouwbaar elektrisch bedienbaar rolluik aan de gevel willen.
De Lite BBS wordt geleverd met een afgeschuinde kap. De Lite BBS onderscheidt zich door een zeer compacte oproldiameter waardoor er met kleinere kasten dan normaal gewerkt kan worden. Tevens is het rolluik voorzien van een nieuwe design onderlijst.
De sterke aluminium lamellen van de Lite BBS hebben een doeltreffende inbraakvertragende werking en zorgen voor een perfecte isolatie op gebied van geluid, koude en warmte.
U heeft bij de Lite BBS de keuze uit kastkleuren wit, crèmewit en antraciet om deze aan te laten sluiten bij de stijl van uw woning. Het rolluik Lite BBS wordt standaard voorzien van een motor inclusief draaischakelaar.
Mini-Rolluiken:
Mini-rolluiken zijn uitermate geschikt voor kleinere oppervlaktes, zoals ramen. Binnen ons maatwerkassortiment zijn de volgende lameltypes beschikbaar: Alulux, HK-842, Mini-E, Super Mini-E, Extreem staal, Mini-Safe en S1000.
Standaard Rolluiken:
Geschikt voor grotere oppervlaktes. Worden met name als garagedeur gebruikt voor de kleinere garages.
Fotoalbum:
Rolluik 0001 Rolluik 0002
Documentatie Rolluiken – Mini-rolluiken algemeen
Documentatie Rolluiken – S1000
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien